Trygg betalingsløsning

Betaling med PayPal: Visa, Mastercard, PayPal-konto, Discover, American Express eller bankoverføring

Vi benytter betalingsløsning levert av PayPal, som er kortinnløser for kortene Visa, MasterCard, Discover og American Express. Betaler du med PayPal for første gang oppgir du et passord i betalingsvinduet. Dette kan du bruke til å se historikk, eller foreta enda raskere betalinger i fremtiden. PayPal har eksistert siden 1998, og er verdens største betalingsformidler på nett. Vi har valgt PayPal siden løsningen fungerer like bra på mobile enheter som på PC, og man slipper bank-ID/kodebrikke. PayPal gir deg kjøpsbeskyttelse ved netthandel.

Avlytt.no er ikke en del av den tekniske eller den praktiske kommunikasjonen mellom kundens kredittkort og PayPal. Avlytt.no verken ser eller lagrer kundens kredittkortinformasjon, all kommunikasjon foregår utelukkende mellom kunden og PayPal. Kommunikasjonen foregår kryptert og sikret. PayPal benytter 128-bit SSL-kryptering, dette er høyeste krypteringsnivå for kommersiell virksomhet.

Som et alternativ kan du velge bankoverføring i betalingsvinduet. Da mottar du vårt kontonummer og setter penger over til vår konto i Bank2 og vi sender deg varen(e).

Paypal sikker betaling