Slik håndterer vi personvern

Vi er opptatt av å sikre ditt personvern. Her følger en beskrivelse for hvordan vi håndterer personopplysninger.

Som kunde hos Avlytt.no må du oppgi navn, adresse, e-postadresse og telefonnummer. Dette er informasjon vi benytter for å opprette en kundekonto, for å velge sendingsmetode, for å kontakte deg om forhold relatert til din ordre, for å besvare dine henvendelser, for å sende deg varer og for å håndtere returnerte varer. Noe av denne informasjonen benyttes til lovpålagte fakturerings- og regnskapsmessige formål. Av denne årsak slettes ikke historikk relatert til utfakturering og kreditering. Du vil måtte oppgi ditt bankkontonummer dersom det skal foretas en tilbakebetaling til en bankkonto, historikken på dette slettes ikke og lagres i regnskap- og banksystemer.

Vi innhenter og oppbevarer IP-adressene til alle som legger inn ordre. Dette skjer av sikkerhetsmessige årsaker. Vi innhenter og lagrer IP-adressen til alle som benytter sidens online snakkefunksjon. Her innhentes også navn og e-postadresse dersom samme funksjon benyttes til å legge inn melding når vi ikke er online. Vi ser IP-adressen til alle besøkende i sanntid, men lagrer ikke denne informasjonen.

Vi innhenter og oppbevarer trafikkdata til alle besøkende, herunder brukeratferd. Brukeratferden knyttes ikke til kundens navn. Denne informasjonen benyttes til å forbedre våre sider, tilrettelegge våre systemer og til å vise relevante produkter og tilbud i sanntid. Eksempel på dette er å komme med forslag til produkter som kan være aktuelle.

Dersom du har meldt deg på vårt nyhetsbrev, benytter vi din kjøpshistorikk til å sende deg relaterte tilbud.

Vi benytter både midlertidige og permanente nettleserkapsler (såkalte 'cookies') til å lagre din økt hos oss, og til å gjenkjenne deg når du kommer tilbake. Nettleserkapsler kan deaktiveres i nettleseren, men vil føre til at du ikke får tilgang til all funksjonaliteten på sidene våre. Der hvor det er hensiktsmessig kan det være vi benytter tredjeparts nettleserkapsler til annonsering. Det betyr at du kan se annonser fra oss på andre nettsider, etter at du først har besøkt vår side.

Vi foretar kun elektronisk utveksling av din postadresse med aktuelle speditører, slik at ordre skal kunne sendes til deg. 

Kortbetalinger foregår uten at vi ser eller lagrer noe informasjon om ditt kort. Selve transaksjonen foregår på en sikret forbindelse direkte mellom deg og vår betalingsleverandør.

Alle data lagres og oppbevares på systemer som er lukket for utenforstående. Kun kvalifiserte medarbeidere hos Avlytt.no har mulighet til å se kundeopplysninger. Oppslag gjøres kun i forbindelse med utøvelse av arbeidsoppgaver.

Du kan når du måtte ønske be om å få avsluttet din brukerkonto hos Avlytt.no. Henvendelsen gjøres gjennom vår kontaktside. Dersom kontoen har historikk relatert til lovpålagte fakturerings- og regnskapsmessige formål, vil den deaktiveres men ikke kunne slettes. Inneholder kontoen ingen transaksjonshistorikk vil den slettes.

Avlytt.no gir ikke ut personopplysninger til tredjepart, hverken i form av salg eller bytte, ut over det som er beskrevet her. Selskapet Etterforsker1 AS er ansvarlig for at håndteringen av personopplysninger skjer i tråd med norsk lov.